Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma vuodelle 2019

1. Kokoukset

Kes-Kis järjestää sääntömääräiset varsinaiset kokoukset: kevätkokous tammi-toukokuussa ja syyskokous syys-joulukuussa. Muita kokouksia järjestetään tarpeen mukaan.

2. Kissanäyttelyt

Kes-Kis järjestää kansainväliset kissanäyttelyt maaliskuussa Jyväskylässä. Myös toiset näyttelyt pyritään järjestämään, mutta ajankohta ja paikka vielä työn alla. Molemmat ovat ”kahden sertin” näyttelyitä. Maaliskuun näyttely järjestetään neljättä kertaa osana lemmikkimessutapahtumaa Jyväskylän paviljongissa. Kes-Kis järjestää mahdollisuuksien mukaan yhden esittelynäyttelyn.

3. Tiedotus

Jäsentiedotteet ja kokouskutsut lähetetään ensisijaisesti Omakissa-palvelun kautta sähköpostilla. Kes-Kis pitää yllä ja kehittää yhdistyksen WWW- ja Facebook-sivuja, joilla tiedotetaan mm. näyttelyistä, yhdistyksen tapahtumista, tuloksista, toimihenkilöistä, varattavissa olevista pennuista ja ajankohtaisista asioista.

4. Virkistystoiminta

Kes-Kis järjestää jäsenistölle jäsentapaamisen. Tapahtuman sisältö suunnataan jäsenistön toiveiden mukaisesti. Yhteistyössä ISROKin kanssa järjestetään bussimatka Turussa järjestettävään Scandinavian Winner -näyttelyyn 13.-14.4.2019. Myös kasvattajakurssi sekä kasvattajan jatkokurssi järjestetään.

5. Kissavalistus

Kes-Kis välittää asiallista ja oikeaa tietoa kissasta, sen hoidosta, kissaharrastuksesta ja näyttelytoiminnasta. Kes-Kis tukee eläinsuojelutyötä tekemällä yhteistyötä maltillisten eläinsuojelutoimijoiden, mm. Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry:n ja AlmaHelpin kanssa. Kes-Kis on mukana KSESYn eläinten viikon tapahtumassa lokakuussa esittelyosastollaan.

6. Pentuvälitys

Kes-Kisin pentuvälittäjä pitää listaa kasvattajilla myytävänä olevista pennuista, lista ylläpidetään WWW-sivuilla. Pentuvälittäjä ohjaa kyselyitä edelleen kasvattajille. Kasvattajien käytössä on myös Kes-Kisin pentukoppa Facebookissa, jonne yhdistyksen jäsenkasvattajat voivat laittaa pentuilmoituksiaan.

7. Sponsorit

Näyttelyiden ja tapahtumien pääsponsorina toimii Prima Pet. Sponsoriyhteistyö jatkuu myös Rahulan rehun ja Keski-Suomen eläinklinikan kanssa.

Tomintasuunnitelma 2018

Tomintasuunnitelma 2017