Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma vuodelle 2018

1. Kokoukset

KES-KIS järjestää sääntömääräiset varsinaiset kokoukset: kevätkokous tammi-toukokuussa ja syyskokous syys-joulukuussa. Muita kokouksia järjestetään tarpeen mukaan.

2. Kissanäyttelyt

Kes-Kis järjestää kansainväliset kissanäyttelyt maaliskuussa Jyväskylässä ja kesäkuussa Jämsässä. Molemmat ovat ”kahden sertin” näyttelyitä. Maaliskuun näyttely järjestetään kolmatta kertaa osana lemmikkimessutapahtumaa Jyväskylän paviljongissa. Kesäkuun näyttely paikkana toimii Jämsän jäähalli. Kes-Kis järjestää mahdollisuuksien mukaanyhden esittelynäyttelyn.

3. Tiedotus

Jäsentiedotteet ja kokouskutsut lähetetään ensisijaisesti Omakissa-palvelun kautta sähköpostilla. KES-KIS pitää yllä ja kehittää yhdistyksen WWW- ja Facebook-sivuja, joilla tiedotetaan mm. näyttelyistä, yhdistyksen tapahtumista, tuloksista, toimihenkilöistä, varattavissa olevista pennuista ja ajankohtaisista asioista.

4. Virkistystoiminta

KES-KIS järjestää jäsenistölle jäsentapaamisen. Tapahtuman sisältö suunnataan jäsenistön toiveiden mukaisesti. Kysynnän mukaan on mahdollista järjestää matka johonkin kotimaiseen näyttelyyn.

5. Kissavalistus

KES-KIS välittää asiallista ja oikeaa tietoa kissasta, sen hoidosta, kissaharrastuksesta ja näyttelytoiminnasta. KES-KIS tukee eläinsuojelutyötä tekemällä yhteistyötä maltillisten eläinsuojelutoimijoiden, mm. Keski-Suomen eläinsuojeluyhdistys ry:n ja AlmaHelpin kanssa. KES-KIS on mukana KSESY:n eläinten viikon tapahtumassa lokakuussa esittelyosastollaan.

6. Pentuvälitys

KES-KISin pentuvälittäjä pitää listaa kasvattajilla myytävänä olevista pennuista, lista ylläpidetään WWW-sivuilla. Pentuvälittäjä ohjaa kyselyitä edelleen kasvattajille. Kasvatajien käytössä on myös KES-KISin pentukoppa Facebookissa, jonne yhdistyksen jäsenkasvattajat voivat laittaa pentuilmoituksiaan.

7. Sponsorit

Näyttelyiden ja tapahtumien pääsponsorina toimii Royal Canin. Sponsoriyhteistyö jatkuu myös Nutrolinin ja Rahulan rehun kanssa.Kes-Kis aloittaa yhteistyön Kirriin jolukuussa 2017 avattavan Keski-Suomen eläinklinikan kanssa.