81. ja 82. kansainvälinen kissanäyttely 25.-26.3.2017

logo_showlinkpetsIlmoittautumisaikaa on jatkettu sunnuntain osalta 28.2. asti tai kunnes kissamäärä täyttyy.

Jatkoajalla eivät leimakortit ole käytössä.

 

Kaksi erillistä näyttelyä, kaikki kategoriat ja kotikissat molempina päivinä

Näyttelypaikka: Jyväskylän Paviljonki (D-halli), Lutakonaukio 12, Jyväskylä. Näyttelymme on osa ShowlinkPets-tapahtumaa.

Ilmoittautumisaika: 1.1.-22.2.2017

Eläinlääkärintarkastus: lauantaina klo 7.30-9.30 ja sunnuntaina klo 7.30-9.00

Arvostelu alkaa: lauantaina klo 10.00 ja sunnuntaina klo 9.30

Avoinna yleisölle: lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina klo 10-17

Näyttely päättyy: lauantaina klo 18.00 ja sunnuntaina klo 17.00. Huomioittehan, että poistumislupa myönnetään vain hyvin perustellusta syystä.

Näyttelyluokat: 1-17

Kategorian parhaat: valitaan erikseen kategorioissa 1, 2, 3 ja 4. Lisäksi valitaan kategorian paras kotikissa tai mikäli kotikissoja on ilmoitettu yli kymmenen valitaan erikseen kategorian paras pitkäkarvainen kotikissa ja kategorian paras lyhytkarvainen kotikissa.

Näyttelyssä noudatetaan FIFen ja Suomen Kissaliiton sääntöjä. Eläinlääkärintarkastus on pakollinen kaikille näyttelytilaan tuleville kissoille. Tarkasta voimassa olevat rokotussäännöt sekä näyttelyssä tarvittavat todistukset. Rekisterikirja ja/tai rokotustodistus on esitettävä eläinlääkärintarkastuksessa. Omistajat voivat itse esitellä kissansa tuomareille. Häkkien koko on 65 x 65 x 56 cm, ei kaksoishäkkejä. Omat häkit on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Oman häkin minimikoko on 50 x 50 x 50 cm ja sen on mahduttava tarjoamallemme häkkipaikalle.

Tulonsa vahvistaneet tuomarit

 • Diana Di Natale (IT) B, 2
 • Mira Fonsén (FI) AR
 • Vladimir Isakov (BY) AR
 • Minna Krogh (DK) B, 2, 3, 4
 • Nurit Pahl (IL) AR
 • Marie Perčynská Řihová (CZ) AR
 • Veikko Saarela (FI) AR
 • Stéphanie Serraï (NL) B,2 3, C
 • Nathalie Smits-Peelen (NL) 1, 3, C
 • Marina Vinkel (EE) AR

Lisää tuomareita kutsutaan. Oikeus muutoksiin pidätetään. 

Näyttelymaksut

 • KES-KIS-jäseniltä 33 € / kissa / päivä
 • FIFe-jäseniltä 37 € / kissa / päivä
 • FIFen ulkopuolisilta 50 € / kissa / päivä
 • Tarkistusluokka perusarvostelun yhteydessä 16 € / kissa, erikseen normaali näyttelymaksu
 • Veteraaniluokka perusarvostelun yhteydessä 10 € / kissa, erikseen normaali näyttelymaksu
 • Kasvattaja- ja siitosluokat ovat maksuttomia, jos kissa osallistuu muuhun luokkaan, erikseen normaali näyttelymaksu
 • Kaverikissan eläinlääkärintarkastus 5 € / kissa
 • Näyttelyluettelo (yhdistetty molemmat päivät) sisältyy näyttelymaksuun
 • Ruusukkeet ovat maksuttomia ja vaihdettavissa leimoihin

Ilmoittautumiset ensisijaisesti Omakissa-järjestelmän kautta. Näyttelyilmoittautuminen on sitova. Vain väri- ja luokkamuutokset ovat mahdollisia. Kes-Kis hyväksyy eräpäivänä maksetut ilmoittautumiset, joiden maksamisessa on käytetty näyttelymaksuun kuuluvaa viitenumeroa. Huomioi, että Omakissa antaa molemmille päiville oman viitenumeron. Näyttelymaksun eräpäivä on ilmoittautumispäivä. Leimakortit on postitettava välittömästi ilmoittautumispäivänä näyttelysihteerille. Leimakorttiin kirjoitetaan omistajan nimi, ilmoitettavan kissan nimi ja EMS-koodi sekä näyttelyn päivämäärä. Leimakorttien saapumista odotetaan muutama postipäivä. Kes-Kis hylkää maksamattomat ilmoittautumiset ilman erillistä ilmoitusta. Saapuneita näyttelymaksuja ja leimakortteja käsitellään kaksi kertaa viikossa. Tarkasta ilmoittautumisesi tila Omakissa-järjestelmästä. Mikäli kissa osallistuu useampaan luokkaan, tulee ilmoittautuminen tehdä erikseen joka luokkaan. Mikäli ilmoittautuminen perutaan ennen ilmoittautumisajan päättymistä, palautetaan 75% maksusta. Ilmoita peruutuksessa näyttelypäivän ja kissan tietojen lisäksi IBAN-muotoinen tilinumerosi Mikäli näyttelyilmoittautuminen jätetään maksamatta, Kes-Kis pidättää oikeuden olla jatkossa hyväksymättä ilmoittajan kissoja järjestämiinsä näyttelyihin.

Paperilomakkeella ilmoittautuvien lomakkeiden tulee olla perillä 22.2.2017 mennessä näyttelysihteerillä. Paperilla ilmoittautuessa näyttelymaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Kes-Kisin tilille K-S OP FI65 5290 1620 0082 31 käyttäen viitenumeroa 122027 (Kes-Kisin jäsenet 123314). Liitä maksukuitin kopio ilmoittautumislomakkeen kääntöpuolelle.

Kes-Kis pidättää oikeuden hyväksyä osallistujat ajoissa ilmoittautuneiden joukosta kategorioittain näyttelymaksun/leimakortin saapumispäivän perusteella. Näyttelyyn otetaan noin 460 kissaa / päivä.

Häkkitoiveet näyttelypäällikölle 22.2.2017 mennessä. Etukäteen näyttelypäällikölle ilmoitetut samaan häkkiin näyttelysääntöjen puitteissa laitettavat kaverikissat ovat tervetulleita näyttelyyn. Valitettavasti kaverikissalle ei ole mahdollista tarjota omaa häkkiä tai pöytäpaikkaa. Huomaathan lisämaksun eläinlääkärintarkastuksesta.

Assistentit voivat ilmoittautua suoraan pääassistentillemme sähköpostilla 22.2.2017 mennessä. Assistentille tarjotaan lounas ja maksetaan korvaus (30 € tai leimakortti / päivä).

Myyntipaikat ja rotupöydät Showlinkin kautta. Ilmoitukset näyttelyluetteloon ja tuomarioppilasanomukset 22.2.2017 mennessä näyttelypäällikölle. Palkinnot ja ruusukkeet pyydetään ilmoittamaan 22.2.2017 mennessä ruusukesihteerille.

Pääsyliput

Yhden kissan näyttelymaksu sisältää yhden ihmisen pääsylipun. Sisään pääsee siis yksi ihminen / näyttelyyn ilmoitettu kissa. Mikäli kissan mukana saapuu näyttelyyn useampi ihminen, on muiden ostettava pääsylippu erikseen. Pääsylipun voi ostaa etukäteen vuoden vaihteessa avautuvasta ShowlinkPets-tapahtuman verkkokaupasta tai näyttelyyn tultaessa ilmoittautumisen yhteydessä.

Näyttelypäällikkö

Kati Marjala, kati.marjala(at)keskis.net, puh. 040 759 7694. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla.

Näyttelysihteeri 

Susanna Piispanen, Pappilantie 8 A 2, 40900 Säynätsalo, susanna.piispanen(at)keskis.net, puh. 050 328 6888 (iltaisin). Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla.

Pääassistentti

Eeva-Leena Juntunen, assistentit(at)keskis.net

Ruusukesihteeri

Katja Ahonen, katja.ahonen(at)keskis.net

Myyntipaikat ja rotupöydät Showlinkin kautta

Erika Paqvalin-Skurnik, Erika.Paqvalin-Skurnik(at)showlink.fi

Keski-Suomen kissayhdistys ry

http://www.keskis.net/

ShowlinkPets

http://www.showlinkpets.fi/

Majoitusta Jyväskylässä

Cumulus Jyväskylä
71 € / vrk / yhden hengen huone
81 € / vrk / kahden hengen huone
Hintaan kuuluu aamiainen ja asiakassauna.
Lemmikeistä ei erillistä veloitusta.
Varaustunnus Keskiskevät
Tarjoushuoneita on rajoitetusti
Lisätietoja http://www.restel.fi/

Lisätietoja

Seuraa kotisivujamme ja Facebook-tapahtumaamme, joihin päivitetään tietoja näyttelystä.

 

Tervetuloa Jyväskylään!FIFe

Suomen Kissaliitto