77. ja 78. kansainvälinen kissanäyttely 12. ja 13.3.2016 Jyväskylässä

logo_showlinkpets

Kaksi erillistä näyttelyä, kaikki kategoriat ja kotikissat molempina päivinä

Näyttelypaikka: Jyväskylän Paviljonki (D-halli), Lutakonaukio 12, Jyväskylä. Näyttelymme on osa ShowlinkPets-tapahtumaa.

Ilmoittautumisaika: 1.1.-15.2.2016

Eläinlääkärintarkastus: lauantaina klo 7.30-9.30 ja sunnuntaina klo 7.30-9.00

Arvostelu alkaa: lauantaina klo 10.00 ja sunnuntaina klo 9.30

Näyttely päättyy: lauantaina klo 18.00 ja sunnuntaina klo 17.00. Huomioittehan, ettemme lähtökohtaisesti pysty myöntämään poistumislupia aikaisemmin.

Näyttelyluokat: 1-17

Kategorian parhaat: valitaan erikseen kategorioissa 1, 2, 3 ja 4. Lisäksi valitaan kategorian paras kotikissa tai mikäli kotikissoja on ilmoitettu yli kymmenen valitaan erikseen kategorian paras pitkäkarvainen kotikissa ja kategorian paras lyhytkarvainen kotikissa.

Näyttelyssä noudatetaan FIFen ja Suomen Kissaliiton sääntöjä. Eläinlääkärintarkastus on pakollinen kaikille näyttelytilaan tuleville kissoille. Tarkasta voimassa olevat rokotussäännöt sekä näyttelyssä tarvittavat todistukset. Rekisterikirja ja/tai rokotustodistus on esitettävä eläinlääkärintarkastuksessa. Omistajat voivat itse esitellä kissansa tuomareille. Häkkien koko on 65 x 65 x 56 cm, ei kaksoishäkkejä. Omat häkit on ilmoitettava ilmoittautumisen yhteydessä. Oman häkin minimikoko on 50 x 50 x 50 cm ja sen on mahduttava tarjoamallemme häkkipaikalle.

Tulonsa vahvistaneet tuomarit

 • Sabine Drieling (CH) II, III, IV
 • Michael Edström (SE) I, II, IV
 • Jurgita Gustaitiene (LT) II, III, IV
 • Youssef Khaled (CZ) I, II
 • Marjatta Koskenkangas (FI) I, II, IV
 • Minna Krogh (DK) II, III, IV
 • Daria Lukasik (PL) I, II, III
 • Juan Jose Martinez Vizcaino (ES) III, IV
 • Ireneusz Pruchniak (PL) I, II, III, IV
 • Helena Schmid Carmenisch (CH) I, II

Tuomarioppilaana

 • Ludmila Khaled (CZ) II – kategoriassa 3

Lisää tuomareita kutsutaan. Oikeus muutoksiin pidätetään. Muutokset päivitetään kotisivuillemme ja Facebook-tapahtumaan.

Näyttelymaksut

 • FIFe-jäseniltä 37 € / kissa / päivä
 • KES-KIS-jäseniltä 33 € / kissa / päivä
 • FIFen ulkopuolisilta 50 € / kissa / päivä
 • Tarkistusluokka perusarvostelun yhteydessä 16 € / kissa, erikseen normaali näyttelymaksu
 • Veteraaniluokka perusarvostelun yhteydessä 10 € / kissa, erikseen normaali näyttelymaksu
 • Kasvattaja- ja siitosluokat ovat maksuttomia, jos kissa osallistuu muuhun luokkaan, erikseen normaali näyttelymaksu
 • Kaverikissan eläinlääkärintarkastus 5 € / kissa
 • Näyttelyluettelo (yhdistetty molemmat päivät) sisältyy näyttelymaksuun
 • Ruusukkeet ovat maksuttomia ja vaihdettavissa leimoihin

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset ensisijaisesti Omakissa-järjestelmän kautta. Näyttelymaksu maksetaan Omakissa-järjestelmän tietojen mukaisesti ilmoittautumisen yhteydessä eräpäivään mennessä. Huom! Näyttelymaksun eräpäivä on näyttelyssämme sama kuin ilmoittautumispäivä! Viitenumeroa on ehdottomasti käytettävä.

Paperilomakkeella ilmoittautuvien lomakkeiden tulee olla perillä 15.2.2016 mennessä näyttelysihteerillä. Paperilla ilmoittauduttaessa näyttelymaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä KES-KISin tilille K-S OP FI65 5290 1620 0082 31 käyttäen viitenumeroa 122027 (KES-KISin jäsenet 123314). Liitä maksukuitin kopio ilmoittautumislomakkeen kääntöpuolelle.

Leimakortilla maksettaessa Omakissassa maksutavaksi valitaan leimakortti ja leimakortti postitetaan näyttelysihteerille välittömästi ilmoittautumisen jälkeen. Leimakorttiin kirjoitetaan omistajan nimi, ilmoitettavan kissan nimi ja EMS-koodi sekä näyttelyn päivämäärä. Leimakortin tulee olla perillä viikon sisällä ilmoittautumispäivästä!

Mikäli kissa osallistuu useampaan luokkaan, tulee ilmoittautuminen tehdä erikseen jokaiseen luokkaan. Siitos- ja kasvattajaluokat muodostuvat kuitenkin automaattisesti, jos kissa on ilmoitettu perusarvosteluun. Erikseen näistä tulee tehdä oma ilmoittautumisensa (kasvattajaluokan osalta valitaan joku omistetuista kissoista ja tälle kasvattajaluokka).

Vain luokka- ja värimuutokset ovat mahdollisia 15.2.2016 jälkeen.

Mikäli maksu tai leimakortti saapuu myöhässä, voidaan ilmoittautuminen hylätä. Kaikkien maksujen ja leimakorttien on oltava perillä 19.2. mennessä. Mikäli ilmoittautuminen perutaan ennen ilmoittautumisajan loppua, palautetaan 75% maksusta.

KES-KIS pidättää oikeuden hyväksyä osallistujat ajoissa ilmoittautuneiden joukosta kategorioittain näyttelymaksun/leimakortin saapumispäivän perusteella. Näyttelyyn otetaan noin 400 kissaa / päivä.

Etukäteen näyttelypäälikölle ilmoitetut samaan häkkiin näyttelysääntöjen puitteissa laitettavat kaverikissat ovat tervetulleita näyttelyyn. Valitettavasti kaverikissalle ei ole mahdollista tarjota omaa häkkiä tai pöytäpaikkaa. Huomaattehan lisämaksun eläinlääkäritarkastuksesta.

Assistentit voivat ilmoittautua suoraan pääassistentillemme sähköpostilla 15.2. mennessä. Assistenteille tarjotaan lounas ja maksetaan korvaus (30 € tai leimakortti / päivä).

Tuomarioppilasanomukset toimitetaan 15.2. mennessä näyttelypäälliköllemme.

Palkinnot ja ruusukkeet pyydetään ilmoittamaan 15.2. mennessä ruusukesihteerillemme.

Pääsyliput

Yhden kissan näyttelymaksu sisältää yhden ihmisen pääsylipun. Sisään pääsee siis yksi ihminen / näyttelyyn ilmoitettu kissa. Mikäli kissan mukana saapuu näyttelyyn useampi ihminen, on muiden ostettava pääsylippu erikseen. Pääsylipun voi ostaa etukäteen vuoden vaihteessa avautuvasta ShowlinkPets-tapahtuman verkkokaupasta tai näyttelyyn tultaessa ilmoittautumisen yhteydessä.

Näyttelypäällikkö

Katja Patrikainen, katja.patrikainen(at)keskis.net, puh. 050 911 3135 (iltaisin). Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla.

Näyttelysihteeri 

Susanna Piispanen, Pappilantie 8 A 2, 40900 Säynätsalo, susanna.piispanen(at)keskis.net, puh. 050 328 6888 (iltaisin). Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla.

Pääassistentti

Riikka Turpeinen, assistentit(at)keskis.net

Ruusukesihteeri

Päivi Hänninen, paivi.hanninen(at)keskis.net

Myyntipaikat ja rotupöydät Showlinkin kautta

Erika Paqvalin-Skurnik, Erika.Paqvalin-Skurnik(at)showlink.fi

Keski-Suomen kissayhdistys ry

http://www.keskis.net/

ShowlinkPets

http://www.showlinkpets.fi/

Majoitusta Jyväskylässä

Cumulus 1hh 70 € / yö tai 2hh 80 € / yö
Hintaan kuuluu aamiainen ja asiakassauna
Rantasipi 1hh 92 € / yö tai 2hh 110 € / yö
Hintaan kuuluu aamiainen sekä kylpylän että kuntosalin vapaa käyttö
Lisätietoja http://www.restel.fi/

Suomen Kissaliiton Vuoden Kissat 2015 palkitaan lauantaina!

KES-KISin Vuoden Kissat 2015 palkitaan sunnuntaina!

FIFe

Suomen Kissaliitto